Ansamblul rezidential Home zona Calea Cisnadiei

Sibiu - zona Calea Cisnadiei
de la 17900 €
CERE INFORMATII

IORDACHE ROBERT
0740-955695

Ansamblul rezidential Home zona Calea Cisnadiei


Ansamblul rezidential Home Sibiu va fi format dintr-un bloc cu 5 scari. Avand regim de inaltime mic parter si doua etaje totalizeaza 72 apartamente. In cadrul blocului se gaseste o gama variata de apartamente, pentru toate gusturile, de la garsoniere de 28 mp utili la apartamente de 3 camere de 82,3 mp utili.

Ansamblul este pozitionat in zona calea Cisnadiei, la aproximativ 2 km distanta de cartierul Ciresica. Zona este cunoscuta pentru constructiile imobiliare noi din Sibiu, fiind un cartier curat si linistit.

Predarea apartamentelor se va face la stadiul de GRI cu centrala proprie si calorifere, geamuri termopan, usa metalica la intrare, instalatii sanitara, electrica si de gaz funtionale. Termenul de predare al ansamblului este in toamna anului 2018.

Inclus in pretul apartamentelor este si un loc de parcare.

*Preturile prezentate sunt pentru plata integral in avans. Pentru plata in trei rate pe perioada executarii constructiei pretul creste cu 2000 euro. Pentru plata prin credit ipotecar sau "Prima casa" la final pretul creste cu 4000 euro.


Lucreaza cu noi

Oferim la cel mai inalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agentie imobiliara de top din Sibiu care a ajutat mii de cumparatori sa-si gaseasca casa de vis in intregul judet Sibiu, rezultand mii de tranzactii imobiliare si aproape 2000 apartamente noi vandute in Sibiu.