Vila cu 2 etaje - Calea Cisnadiei

Sibiu - zona Calea Cisnadiei
de la 38072 €
CERE INFORMATII

IORDACHE ROBERT
0740-955695

Vila cu 2 etaje - Calea Cisnadiei


Vila are parter si doua etaje si se afla pe Calea Cisnădiei, chiar la sosea oferind acces facil chiar din drumul asfaltat. Vila are puține apartamente oferind intimitate si liniște in acelaşi timp.

In vila se găsesc apartamente de doua si trei camere foarte spațioase. Compartimentările apartamentelor sunt inteligente si eficiente oferind proprietarilor tot confortul de care aceștia au nevoie. 

Toate apartamentele se predau semifinisate: pereți zugrăviți in lavabila, uși interioare, ușă metalica la intrare, geamuri termopan Salamander, instalație termica inclusiv centrala proprie si calorifere, instalațiile electrica, sanitara si de gaz funcționale.

In prețul fiecărui apartament este inclus si locul de parcare.

Vila este in prezent in faza de construcție (la roșu) având termen de finalizare scurt primăvara anului 2018.Lucreaza cu noi

Oferim la cel mai inalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agentie imobiliara de top din Sibiu care a ajutat mii de cumparatori sa-si gaseasca casa de vis in intregul judet Sibiu, rezultand mii de tranzactii imobiliare si aproape 2000 apartamente noi vandute in Sibiu.